ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ 17-19/11/2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργανώθηκε από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από τις 17-19 Νοεμβρίου 2017 στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Ελλάδας, Νορβηγίας, Λουξεμβούργου, Λιβάνου, Μάλτας και Κύπρου στις κατηγορίες Έφηβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε Ομαδικά και Ατομικά Εφήβων , Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Στους πολύ ενδιαφέροντες αυτούς αγώνες που ικανοποίησαν τους φίλους της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.

Η Νορβηγία κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 1 χάλκινο. ενώ το Λουξεμβούργο κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα.

Στο ομαδικό Έφηβων : 1. Λουξεμβούργο 2. Νορβηγία 3. Λίβανος

Στο ομαδικό Νεανίδων : 1. Ελλάδα 2. Νορβηγία 3. Λουξεμβούργο

Στο ομαδικό Παίδων : 1. Νορβηγία 2. Κύπρος 3. Λίβανος

Στο ομαδικό Κορασίδων: 1. Λουξεμβούργο 2. Νορβηγία 3. Λίβανος

Την Κυριακή 19/11/2017 διεξήχθησαν οι τελικοί στα ατομικά πρωταθλήματα ως ακολούθως :

Ατομικό Παίδων :

Πρωταθλητής Παίδων αναδείχτηκε ο Νορβηγός FredrikB.Langenαφού κέρδισε στον τελικό τον Κύπριο αθλητή Αντρέα Τσίσσιο με 3-0. Τρίτος ο S. El. Habachαπό τον Λίβανο.

Ατομικό Κορασίδων:

Μετά από ωραία εμφάνιση η Νορβηγίδα MartineToftakerεπιβλήθηκε της Ελληνίδας Παναγιώτα Κοτζιαμιχάλη με 3-1 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Κορασίδων. Τρίτη κατετάγη η Dominique Kieffer από το Λουξεμβούργο.

Ατομικό Έφηβων :

Στον τελικό του ατομικού Έφηβων ο αθλητής του Λουξεμβούργου JoaoAguiarεπικράτησε του Νορβηγού GardEgenberg με 4-0. Τρίτος ο Νορβηγός Finn Vetvik.

Ατομικό Νεανίδων :

Ελληνική αναμέτρηση ήταν ο τελικός Νεανίδων ανάμεσα στις αθλήτριες   Ιωάννα Γερασιμάτου και Ελισάβετ Τέρπου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε μετά από δυνατή και πεισματώδη μονομαχία η Γερασιμάτου με 4-3. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κύπρια Κωνσταντίνα Μελετιέ.

Με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν  20  αθλητές και αθλήτριες.

Φωτογραφία 1: Αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος των απονομών.

Φωτογραφία 2: Ο Πρόεδρος της  ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλήδης απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας Ομαδικού Παίδων.

Φωτογραφία 3: Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Δημήτρης Λεοντής απονέμει τα έπαθλα στις αθλήτριες της κατηγορίας Ομαδικού Νεανίδων.

Φωτογραφία 4: Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μανώλης Κολυμπάδης απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας Ατομικού Παίδων.

Φωτογραφία 5 : Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέας Γεωργίου απονέμει τα έπαθλα στις αθλήτριες της κατηγορίας Ατομικού Νεανίδων.

Φωτογραφία 6 : Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέας Γεωργίου απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μανώλη Κολυμπάδη.

Χορηγοί