ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Αναχώρησε την Τρίτη  12/9/2017 για το Λουξεμβούργο η Εθνική ομάδα Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς  αγώνες που θα διεξαχθούν από 13 - 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Εθνική μας έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην Α΄ Φάση τις ομάδες της Νορβηγίας, Λατβίας, Μοντενέκρο και Αζερπαϊζάν. Στην διοργάνωση συμμετέχουν 43 Εθνικές ομάδες Ανδρών.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο προπονητής Εθνικών ομάδων Adrian Simion και οι αθλητές Χρίστος Χριστόνωφ, Μάριος Γιάγκου και Γιάγκος Γιάγκου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου θα συμμετάσχει στο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης καθώς και σε άλλες Συνεδρίες.                                                                                       Στο πιο πάνω Πρωτάθλημα συμμετέχει και ο Διεθνήςδιαιτητής Αντρέας Σάββα ο οποίος έχει επιλέγει από τηνΕυρωπαϊκή Ομοσπονδία ναδιαιτητεύσει.

Χορηγοί