ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ 2017

Αναχωρούν αύριο Τετάρτη 12/7/2017 για την Πορτογαλία  (Guimaraes) οι Εθνικές ομάδες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για να συμμετάσχουν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν από   14 – 23 Ιουλίου 2017.

Στην κατηγορία Εφήβων η Κύπρος έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην Α΄Φάση τις ομάδες της Ουγγαρίας, Νορβηγίας και Εσθονίας στους Παίδες τις ομάδες της Ιρλανδίας, Σλοβενίας και Ισλανδίας. Στις Νεανίδες η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Ουκρανίας, Πορτογαλίας και Λιθουανίας και στις Κορασίδες τις ομάδες της  Λιθουανίας, Σλοβακίας, Ουαλίας και Μάλτας.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν 37 Εθνικές ομάδες στους Έφηβους, 34 στις Νεανίδες,  40 στους Παίδες  και 35 στις Κορασίδες.

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν επίσης και στις ατομικές διοργανώσεις απλό και διπλό.

Την αποστολή απαρτίζουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Adrian Simion, οι αθλητές Χαράλαμπος Τσίσσιος, Χρίστος Σάββα , Στυλιανός Γεωργίου , Τζόζεφ Ηλία, Αντρέας Τσίσσιος, Πάρης Χριστοφόρου, Μάριος Κέκκος, Χρίστος Χρυσοστόμου και οι αθλήτριες Μαρίνα Μυλωνά, Γεωργία Αβραάμ, Κωνσταντίνα Μελετιέ, Νεφέλυ Ππάλη, Φωτεινή Μελετιέ και Χριστίνα Παναγιώτου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Γεωργίου επιλέγηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ως Αναπληρωτής Επιδιαιτητής στους πιο πάνω αγώνες.

Χορηγοί